Austria EU Germany UK (active) Poland Skinflint (UK) » Audio/HiFi » Portable Audio » MP3/MP4 Player » Creative D.A.P. jukebox Zen NX 30GB (70PD041000012)

Creative D.A.P. jukebox Zen NX 30GB (70PD041000012)

Ratings of Creative D.A.P. jukebox Zen NX 30GB (70PD041000012)

Ratings (5)

4.15 of 5 stars

Reviews (4)

Recommendations (5)

80%
recommend this product.
  • neee

    Naja ein iPod ist schöner, besser, kleiner und leichter und da zahl ich lieber mehr und bin dann rundum zufrieden
    Compose a comment
  • POWER ?!?!

    betullah kata punk tuh, memang tak dapat dinafikan, yang bende nih, memang best..punk bagi tau aku, 2 hari, terus aku beli...bukan sebab kena racun, tapi hakikatnyer memang bende nih best....skali bukak tengok² macam PDA lah plak...hebat, hebat...8000 beb !!! kalau cd player tuh, leceh, kena bawak cd merata², payah nak simpan tenmapt...kalau mp3 yang kecik tuh, berapa sangat lagu nak bawak...md plak, tak yah nak compare lah, perabeh boreh jer...memang nak bagi Hannover best, aku beli, gaya beb, gaya....hidup Hannover !!!!
    Compose a comment
  • Tip Top Geraet...

    Huh,aku aritu mmg nak beli mp3 player.dah lama dah.skali lepas aku beli tomorrow bulan oktober,tetibe terbace ade mp3 baru yg kuar..dahla kecik,lawa,30GB,ringan,yg plg penting murah gile,mmg gempak aaaaa!!!cube korang bayangkan,kalau korang nak beli MD pun,harga dah berapa?nak yg plg gempak aa kata..dah nak dekat 350-400.pastuh,korang kene beli discnye lagi.leceh2..dgn bende nie,korang boleh letak 8000 lagu.haaa..tak cukup ker?dah mati idup blk pun,korang tak abes dgr,tau tak?!hahahhaa..oklaaaa,yg penting aku mmg berpuas hati dgn jukebox nie,sound dia pun,mmg superb..eku emphelen korang,belilah mp3 player nie.budak hannover dah beli dah..aku ngan meor..hahaahaa.....hidup hannover.
    Compose a comment
  • bester mp 3 player

    für 30 gb recht günstig. funktioniert bestens ausgezeichnetes produkt
    Compose a comment
Powered by Translate
Sitemap: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20
Copyright © 1997-2017 Preisvergleich Internet Services AG